Jennifer sandström

Jämför du dig med andra?

Godmorgon sköna bönor! När jag slog upp mina ögon i morse och tog upp min iPhone så möttes jag av en sådan inspirerande text så jag kände att jag ville dela med mig av den.

Jag är ju lite sån ibland, fastnar för klyschiga texter som bara känns så rätt! 

Så här har ni också…  

Trevlig fredag på er! Puss!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Jag jobbar hårt på att inte jämföra min hunds träning med mina träningskompisars. Min hund är inte som deras, det kommer bli bra tillslut men det kommer ta längre tid. Det är tufft att inte jämföra alla gånger, men jag har lärt mig, ibland väljer jag att träna ensam istället för med andra bara för att slippa se de andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.