Jennifer sandström

Enda anledningen att älska Göteborg.

Detta.

Ja det kändes så idag. Räkor kan man ju aldrig annat än älska. Men alltså i övrigt, Göteborg? Jag är besviken på dig, och det har kanske egentligen enbart med vädret att göra. Och ni ba, haha vilken surprise va! Nej, kanske inte. Men Göteborg har alltid varit min drömmiga lilla stad och just nu undrar jag bara: när ska den här stormen ta slut? Det finns så många anledningar till varför vind inte är härligt och det finns så väldigt få dagar som jag inte känner den starka vinden i den här staden. Varannan dag hör jag mig själv säga, hoj det är storm ute hörni! 

Träden är gröna, allting blommar. Men det känns inte som vår.

Äh hörni, ni vet att jag inte är så bra på det här med att klaga egentligen. Eller framför allt gillar jag kanske inte konceptet att vara negativ. Så det är klart jag fortfarande älskar Göteborg. Men… Det finns kanske bättre platser att bo på?

*Låt Gud se denna bön och sända oss på västkusten lite vår-på-riktigt väder!*

Och såhär trevligt var det hur som helst med middag hos mamma. Omnomnom (favoritord just nu). Räkor på rågbröd med sallad, mayo och ägg. + ett litet glas rosé.

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag håller med dig! När ska det sluta blåsa egentligen? Har ju blåst sen i januari typ…
    Nä nu får den riktiga värmen ta och komma och vinden får se till att mojna!

  2. Tyvärr är räkorna inte alls liks goda i södra Europa… smakar nog allra bäst på västkusten. Men det finns ju mycket annat smarrigt i Frankrike :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.