Jennifer sandström

En spännande dag på jobbet.

Hallå people! Den här veckan har gått så snabbt alltså. Hela kontoret är peppade inför en helg och det innebär alltså inte ledighet utan jobb i form av utbildningar. Vi kör igång redan i morgon här i Göteborg och det har vi ställt iordning under dagen. Sen hoppar jag på tåget ner till Köpenhamn på kvällen och blir där och utbildar ledare under lördag-söndag! Ska bli så kul!

sts språkresor

Vi var också och handlade lite inför alltihop idag och det var ett litet äventyr alltså. Jag stod inne på Nordstan och vaktade lite vi handlat medan mina kollegor köpte det sista. Och när man rör sig kring Hemköp där inne så ser man de märkligaste människor alltså. + att det alltid är något typ av event där inne, så idag var det ett gäng killar som hoppade, studsade på madrasser och slog volter.

Mitt i allt kom en ambulans rullandes förbi också, inomhus liksom! Och jag tänkte bara “jaha, de har väl något ‘event' de också…” Eftersom de körde så långsamt. Men när vi gick förbi en stund senare stod de vid rulltrappan och tog hand om någon stackars tjej som låg i foten av rulltrappan. Och det är klart, man kan inte brassa in i 90 km/h rätt in i ett fullproppat varuhus. Hoppas att allting gick bra!

Påväg tillbaka såg vi för roliga ut, i stormen och i ett försök att skydda oss från regnet som slutade samma sekund som vi kom ut – men det tog en stund innan vi upptäckte det då vi var så koncentrerade på att rulla våra kärror.

Ingen dag på stan är den andra lik. Och samma sak med jobbet, ingen dag är den andra lik! Kommer bli väldigt spännande i sommar när alla språkresor drar igång.

Inatt drömde jag förresten att STS alltid hade varit mitt drömföretag och att Mumin var samma kille som jag var kär i som 14-åring men aldrig fick. I drömmen kändes liksom som om alla mina drömmar gått i uppfyllelse, sån häftig känsla! Och även om det nu inte är riktigt så, så känns det väl rätt bra just nu… :-)

Och efter jobbet åkte jag hem till mamma, som har det väldigt grönt och blommigt och vackert utanför sig. Doften från dessa blommor alltså – oslagbar!

Och här ligger jag nu. På soffan hos mamma, bästa bästa! Vi ska äta räkor också. Alltså sådan lyx.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.