Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Att ta en selfie.

Godmorgon! Tungt att vakna idag, marken är blöt och jag är trött. Men för en selfie får man se glad ut ändå…

  

Det här med att ta en selfie är förresten en hel vetskap, det är ingenting man “bara gör”. Hur ska man stå? Vilken vinkel? Var håller man mobilen? Ljuset? 

Håret uppsatt? 

  

Nja kanske inte…

  

Ett annat håll?

  

Mindre seriös?

  

Gladare och mer levande?

 

Man tycker att man borde kunna det här nu efter x antal års posande. Men ändå står man där och får inte alltid till det. Haha. Viktiga tankar såhär på morgonkvisten… :-)

Är påväg till jobbet nu. Jag och väskan.  

 

Tre nätter hemma och nu tre borta igen. Tiden går i alla fall snabbt när det händer grejer. 

Sitter på bussen nu och här var just ett par som var så himla himla kära. Egentligen stör jag mig inte på sådant utan tycker det är rätt gulligt. För jag antar nämligen att andra brukar tänka så om mig och min pojkvän. När man är sådär jättekär kan man helt enkelt inte hjälpa det! Och ärligt talat? Vi borde aldrig någonsin klaga på kärlek!

Hur är ni med era pojkvänner och flickvänner? Håller ni jämt handen? Pussas mycket? Säger jag älskar dig, hur ofta??

FÖLJ:

4 svar

  1. jag skulle säga att vi inte pussas offentligt så ofta, isåfall typ “hej eller hejdå”-pussar, däremot håller handen väldigt ofta, jag tycker det är himla mysigt :)

    det här med att säga jag älskar dig alltså, vi säger nog det rätt ofta ändå och det är väl fint på sitt sätt men nån del av mig tycker också att det är fint att säga det mer sällan, som att det nånstans betyder mer då, märklig tanke kanske.
    däremot kan vi ge komplimanger eller så ofta, det tycker jag är fint och mysigt att få höra, att liksom pointa vad man älskar hos varann :)

  2. När man är med andra tycker jag man ska behärska sig..helt enkelt för att det är rätt tråkigt att umgås med hånglande par. (Sitter nog i sedan högstadietiden när alla par grovhånglade och man kändr sig övergiven av ens bästis + jag var ju singel tills jag var 24..) men är det bara vi, då pussas vi jämt. Och säger jag älskar dig en miljon gånger, typ. (Han har aldrig gjort det med någon, men jag är från en familj som säger det varannan mening..så det känns fint.)

  3. Vi håller alltid handen, pussas mycket (inte lika mycket när vi är med andra på grund av störigt för andra tänker jag) och säger jag älskar dig flera gånger om dagen ibland :) Det är min kille som säger det mest, jag kommer från en familj där vi aldrig säger det, kanske är därför jag inte är lika “bekväm” med att säga det :) Samt att han alltid håller handen på mitt lår när vi ska köra någonstans :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.