Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Helgens jobb i Danmark.

Åh hallådär! Ni igen, vad kul. Haha jag har hoppat på tåget mot Köpenhamn för en timma sen och är SÅ trött. Ni vet typiskt fredagstrött. Satsar på att vara en ny människa när jag vaknar i morgon. Hoppas att miljöombytet kommer ge mig lite nya krafter inför den långa morgondagen. Men det är ju också så, när man måste så kickar något sorts extra-adrenalin som alltid ligger sparat i reserv!  

Att åka tåg tycker jag annars är rätt mysigt. Men 200km/h och så guppar det och svänger lite så jag är mest yr just nu. Blev i alla fall en tågig mys-middag!

 

Älskar namnet “ugly but lovable” på min smoothie! Lite ful pga färgad av spenaten, men så god!

Och dagen har varit trevlig! Har träffat all personal som ska jobba ute på våra kursorter i sommar. I helgen ska jag träffa de skåningar och danskar som ska jobba som ledare under några veckor. Jag och min kollega Alice berättade lite mer om just ledarna idag också.

  

Att jobba både som platspersonal och ledare är ett otroligt roligt men också utmanande jobb. Ena riktiga stjärnor vi anställer!

Happ hörni, ska ni göra något kul i helgen? Var förresten så intressant att läsa om hur ni är med era partners, om ni pussas, håller handen osv! 

Önskar er i alla fall en riktigt fin helg! Jag ska njuta av ett förhoppningsvis lite varmare Danmark och två nätter på hostel! Intensiv men spännande helg framför mig :) Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.