Jennifer sandström

Ett lyxigt hostel i Köpenhamn, nästan.

Alltså ni borde se mig när jag kommer till en “ny” stad. Köpenhamn är hyfsat ny för mig då jag endast varit här som barn senast och minns inte mycket (bara Legoland som var som att komma till himlen! Legobilskörkort <3 Tog det två gånger!) Jag är nämligen nyfiken som ett litet barn och tittar storögt runt omkring mig. Och tar givetvis foton som den äkta bloggare man är…

  

Det slog mig direkt att Danmark är så jäkla danskt! Människorna ser så extremt danska ut och allting känns så stereotypiskt. Öl, en erotisk butik, en liten alkoholshop, stiliga och medvetna människor, på cyklar. Osv.

Det bästa var när jag kom fram till mitt hostel. Hade printat karta med gångvägen från Centralstation trots att det bara var 400 m. Shhh, det räknas inte alls som småstads-varning?

Nästan framme passerade jag ett hotell som såg så himla käckt ut, bortanför det såg jag skylten till mitt hostel. Men väl framme vid den dörren fanns en skylt som bad mig checka in vid det fina hotellet jag just passerat!! Går glatt tillbaka med ett stort leende och får trots allt checka in på det fina hotellet. Absalon är namnet om någon är sugen på ett centralt hotell i Köpenhamn (vet dock inte var “centrum” egentligen ligger?

Väl incheckad tar jag hursomhelst hissen upp och känner, shit, det är ju väldigt mycket hotell över detta. Tills jag då inser att mitt rumsnummer ligger bakom….

Denna dörr:

  

Haha, åh så ironiskt! Här var alltså mitt hostel Annex Copenhagen.

Bakom dörren dålde sig något mer hostelaktigt:

Som i alla fall visade sig var supercoolt! Lite mysko med massor av färger och porrig belysning. Men helt ok rum! Roligt om inte annat! Och en surprise var att jag hade eget badrum trots att det i bokningen stod att det skulle vara delat – LYX! Haha

      

Såhär har jag legat ett par timmar nu och skypat med min Mumin. Fysjutton vilken saknad. Men i övrigt mår jag på topp!

Sovtime nu. Ville bara säga hej från min lilla hostelsäng i Köpenhamn!  Kan rekommendera Annex om ni någon gång besöker Köpenhamn och vill ha ett nice hostel! Godnatt ❤️

FÖLJ:

Ett svar

  1. Var i köpenhamn för första gången “på riktigt” (när jag var mindre och förra nyår räknas inte haha ) för första gången förra helgen, och gillade det verkligen! Nyhavn var så mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.