Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

It’s about our hearts and who they beat for.

Jag vet att de säger att man ska vara trygg i sig själv och särskilt som “kvinna” se till att man är självständig och klarar sig själv. Jag vet att man inte bör lägga sin lycka i någon annans händer. Jag vet att faktiskt ingenting alls varar för evigt. Men nu är det såhär att om det är något som är värt det, om det är något som gör allting meningsfullt, så måste det vara kärleken.

Och just nu är så det du.

Jag kan sitta bredvid dig och göra ingenting och det kan kännas som det mest meningsfulla jag gjort på hela dagen. Jag brukade inte följa serier, jag lagade sällan mat, jag såg byggnaderna annorlunda, jag nöjde mig med Hollywood-filmer, allt detta tills du plötsligt var där.

the older you get quote

The older you get, the more you realize that it isn't about the material things, or pride or ego. It's about our hearts and who they beat for.

Och har ni någonsin funderat på hur mycket det betyder att just han tycker om din absoluta favoritartist, trots att han inte riktigt kan språket och aldrig lyssnat på honom förut? Att han lyssnar på en midsommarnattsdröm får liksom hela mitt Håkan-frälsta hjärta att smälta som smör i en stekpanna.

Och apropå Håkan: Titta på den här versionen på YouTube, av Adam Lundgren som han gör som Pål i filmen Känn ingen sorg.

håkan hellström ullevi

Och när Håkan spelar på Ullevi nästa gång, då ska jag vara där.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.