Uppe innan solen.

God morgon gullegryn! Gillar det här med att kalla någon för helt märkliga eller söta grejer, något inspirerad av min favoritbloggerska. Jag kallar även min mamma för Mami Dear, min pappa för Daddy dj, min bror för brother bear, min pojkvän för Mumin (haha bästa!) osv.

Här i Finland är klockan strax efter sju och jag sitter på bussen påväg mot Helsingfors, i en förträffligt fin soluppgång. Det känns speciellt att kliva upp före solen, det händer liksom inte jätteofta. Utomhus var det bara en liten grad när jag promenerade till busstationen, har börjat planera inköp av någon form av varm höstjacka…

Är för övrigt en bra dag idag, det var det igår också. Gårdagens mörka inlägg var ord jag skrev i måndags. Jag kan sällan skriva sådant och än mindre publicera det, när jag väl mår så. Hur som helst mår vi bra idag och vi kan väl fokusera på det :)

Igår var vi in på en second hand-butik i Åbo och fyndade ljuslyktor:
IMG_0835.JPG
Är förälskad i dem! Men hörni, det är egentligen glas, rätt tunna sådana – vågar man ha värmeljus i dem eller kommer det garanterat spricka eller explodera?!

Gick även och storhandlade lite igår. Både jag och T älskar att gå omkring i matbutiker cirka hur länge som helst. Kan man ha det som hobby? Jag köpte glutenfritt bröd så jag kunde ta med matsäck idag, samt nötter och gjorde egen nötblandning. Och så köpte vi smörgåsgurka bara av anledning att kunna använda burken till att plantera basilika! Hehe. Köpte även sjukt lyxig smoothie i glasflaska bara för att kunna återanvända den som vattenflaska i kylen!

Häpp hörni, ska öppna grammatikboken eller stänga ögonen en stund!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

  1. Anonym
    24 september, 2014 / 06:06

    Är det vanligt glas så är de inte ok för värmeljus :o (Alltid vara tveksam till hållare för värmeljus ). Vi har liknande men då i finska Maramekkos, puss puss / mami dear <3

  2. 24 september, 2014 / 17:28

    Jag älskar också matbutiker!! Haha :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?