Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Intensiv vecka

Det händer mycket den här veckan, kanske lite för mycket. Kanske är det bra. Det är nämligen min sista vecka som anställd och om jag håller mig sysselsatt cirka hela tiden hinner jag kanske inte tänka alla katastroftankar över “mitt nya liv“. Nej, jag är mest pepp på det här såklart. Längtar efter fullt fokus på mitt företagande!

Jag gillar dock inte att ha mycket att göra, jag gillar att ta det lugnt (hehe) med utrymme för spontanitet. Men hela min nästa vecka kommer se ut så, lugn alltså. För då är jag hemma hos mamma i Göteborg, så det gör ingenting att det är mycket nu.

Tankar som snurrar i mitt huvud just nu:


* Det var så mysigt att träffa två vänner från Sverige igår. Först en kompis som jag lärde känna under min språkresa, vi sågs för lunch i Hagalund då han råkade vara här på besök. Sen efter jobbet träffade jag en ex-kollega som jag jobbade med på STS i Göteborg för 2.5 år sedan. Hon var en av de bästa kollegor jag haft och det var fint att ses igen.

* Idag var jag på ett PT-pass. Ingick i mitt gymkort som jag skaffade för 1(!) år sedan och höll nästan på att gå ut innan jag kom för mig att boka in det nu. Och herregud vad jag är svag MENTALT. Han lastade på både för squats och marklyft och bägge gångerna kollade jag först tveksamt på stången, sen på honom. Men om pt:n säger att det går, så går det. Jag är tydligen väldigt mycket starkare än jag tror. Och nu är jag helt slut, blir alltid SÅ slut efter att ha tränat. Antar att det är en bra sak.

* Hur fint bröllopet jag var på i helgen var. T var best man och jag var stolt och glad över att han har så fina vänner.

Jag och Mumin på bröllop.

Och jag, + sneak peek på den vackra bruden. Klänningen hade jag förresten senast jag var på bröllop, för två år sedan, för varför köpa nya finklänningar när man har en som fungerar utmärkt? Det är lite av min shopping-filosofi.

* Sista dagen på jobbet i morgon. Så. Många. Känslor. De har varit mitt hem i 2 år liksom, mitt första “riktiga” jobb. Underbara kollegor. Många fina stunder. Osv. Vi ska avsluta med en aw inne i stan i alla fall, det känns bra.

* Att jag ska skriva en text för ett projekt jag engagerat mig lite i pro bono.

* På torsdag flyger jag till Göteborg. Det är också en bra sak, att fly landet hem till mamma det första jag gör. Måste dock packa. Har börjat packa. Min strategi nuförtiden när jag packar är att bara ta mina favoritkläder, det känns som ett bra, effektivt och logiskt tillvägagångssätt – eller hur? Dessutom är inte min garderob (alltså klädesmässigt) jättestor, så egentligen är packandet förhållandevis enkelt, men ändå en så dryg sak att göra.

* Mina två kurser som börjar i september, dels ska jag läsa foto på distans(!!!) och dels plugga finska här i Finland (kanske inte exakt lika excited över det senare, men ganska).

* Att jag borde bli bättre på att fota snygga saker i min vardag och kanske lite mindre bara fota mig själv. Huups Räknas pizza?


Men okej hörni, nog om detta nu. Jag önskar er en härlig vecka så länge, så hörs vi kanske lite mer närmare helgen tänker jag? På fredag tänkte jag vakna upp i Göteborg. Trycka på knappen till mammas kaffemaskin, kliva ut på balkongen och andas in lugnet och landa i allt. Sen på kvällen ska jag träffa Anna och Dorro (yay!). Tänkte också bada i Göteborg. I havet. Säg att det inte för sent! 

Nu nu nu kan hösten börja, ska bara packa och sluta på mitt jobb först. 

FÖLJ:

16 svar

    1. Men du, jag kände verkligen att hösten gjort entre här i Helsingfors också i morse. Jag fruktade det när jag kikade i väderappen och hade i alla fall förberett mig med VANTAR. Herregud, det kom lite som en chock ändå. Jag sätter min tilltro till Göteborg nu, håll ut sommaren! ;)

      Kram

  1. Ta det lugnt is the shit! ;)
    Vad ska du gå för fotokurs på distans? Skulle också vilja gå på någon fotokurs på distan men har inte hittar någon riktigt som tilltalar mig…

    1. Livets liv omg, så länge du inte skriver de där andra orden ja – haha! Tack Dryyyden! Ska försöka hitta en bra balans av det där :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.