Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Inte jättepepp på den här månaden.

Jag gjorde precis misstaget att lyssna på en jullåt. Det känns som att jag inte får någon jul i år och ärligt talat känns det lite smärtsamt. Här firas det inte och jag kan således räkna med noll känsla av jul. Jag minns i Australien, där kunde man trots avsaknaden av vinter ändå känna av stämningen av jul. Det där mysiga. Som vi älskar. Pepparkakor och glögg. Julbak. Och tanken av julskinka får mig nästan att storkna! Det var så fruktansvärt mysigt att komma hem till det juliga vinterlandskapet precis dagarna innan jul förra året. Just nu kämpar jag med att överleva Indien och ska då alltså samtidigt behöva se den här högtiden vandra förbi på avstånd.

Fan förlåt för deppiga inlägg. Jag får skylla mig själv helt enkelt. Och mamma kommer ju till jul, tack och lov! Det ser jag fram emot :-) Hur som helst. Jag började den här december…..dagen med att gå till gymmet. 60 minuter kondition kändes otroligt skönt! Traskade hem igen och åt Kelloggs, guavafrukt, vattenmelon och ett par ägg till någon sorts brunch.

20131201-143041.jpg

Idag har jag någon att umgås med. Funderar på att gå på bio. Det är en annan upplevelse jag måste berätta om för er, att gå på bio i filmernas land!

Ha en skön söndag, mys i massor, tänd era adventsljus och gör det för mig! ❤️

FÖLJ:

Ett svar

  1. kram på dig Jennifer! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt. Jag skriver själv en reseblogg om Kina, inte riktigt samma tema som du kanske ;-)

    Fortsätt skriva! Kram <3

    /Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.