Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Helgen fick sitt fina avslut ändå.

NI KOMMER ALDRIG TRO ATT DETTA ÄR SANT! Jag har hittat det perfekta caféet i Kochi. Det är mysigt, bekväma fåtöljer, skön belysning, det har uteservering OCH havsutsikt! Och det har WIFI!! Sen råkade även servicen vara helt ok bra (Indien-standard) och maten god med okej priser. Kanske lite dyrare än genomsnittet men för vad det erbjöd så helt klart bra! Tänk att en stad som har rätt mycket vatten har så få caféer/restauranger vid vattnet. Synd! Uteserveringar överlag är ytterst sällsynt. Men med alla kråkor och råttor, samt hetta, förstår man kanske varför. Namnet? Tror det var Matteo Coffea. Namnen här makes inte alltid sense, eller är “coffea” ett vedertaget ord?!

Här har ni mig, caféet och mitt vackra sällskap!

20131202-223254.jpg20131202-223303.jpg20131202-223317.jpg20131202-223407.jpg20131202-223452.jpg20131202-223709.jpg

Söndagen spenderades alltså dels på detta ljuvlig fik men också på en hundutställning. Hihi, för det kan ju vara mysigt att titta på gulliga, och fula(?), hundar. Det var massor av indier där och jag fick nästan känslan av att hundar är lite sällsynt här? Streetdogs finns det massor av. Själv är jag lite rädd för hundar.

När vi skulle åka hem kom världens tsunamiregn! En timma och gatorna var täckta med cirka två decimeter regn? Då får man snällt stå under ett tak och vänta. Idag regnade det också och då är det minsann lite kyligt i luften. Jag inbillar mig att det är bra att jag får frysa ibland, så att jag inte glömmer bort hur det är. Nu är det cirka 26 grader ute. Där har ni mina referensramar för “kallt” just nu. Haha!

Känner ni glädjen i min text idag? Jag tror att jag äntligen lyssnat till min magkänsla och fattat ett beslut. Men det återstår att se!

Puss och kram godingar.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.