Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Ingen morgonpromenad.

God morgon änglar! Idag vaknade jag av mitt vibrerande armband (mer om det lite senare) och tänkte mmmmhhh behöver inte gå ut på min morgonpromenad idag. För nu är min 5 dagars-utmaning över! Och det gick ju rätt galant. Dock gillar jag idén med promenader innan frukost så det kommer säkert ske igen. Men igår kände jag av mina knän lite för mycket så tänkte att benen ska få vila från löpardojorna (måste köpa nya också!) Funderar dock på att gå till gymmet snart. Så skönt att träna när det är nästan tomt.

Började i alla fall min dag med havregrynsgröt med blåbär och lite plugg, sittandes i sängen under täcket – så mysigt! Nu sitter jag vid vårt lilla köksbord med mitt “cleanse”-te. Sista påsen :( Tycker 50 kr för ett paket är rätt dyrt (men värt!) så väljer mina sorter med omsorg och dricker dem med full njutning!

godmorgon

Trots gårdagen dipp så är jag stolt över mig själv för att i mitten av november, med start en fredag, utmana mig själv lite. Det är lätt att tänka (och väldigt klassiskt) “jag kör en utmaning från måndag” men om tanken slår en en torsdagkväll – varför vänta? Annars så tycker jag inte morgnarna är jobbiga att gå upp och ut om man inte behöver göra det innan åtta – för då har det ju hunnit bli ljust. Hade varit värre om vi befann oss i Lappland… Apro på ljus och mörker funderar vi på att införskaffa en ljuslampa som väcker en om morgnarna – någon som har en sådan? Min Mumin är nämligen otroligt svårväckt och tror att denna lampa skulle kunna göra underverk!

Nåväl mina vänner, ha en fin… onsdag! Puss och kram!

FÖLJ:

5 svar

 1. Jag har haft en wake up-light men eftersom jag är extremt lättväckt fungerade det dåligt, jag vaknade av den lilla låga knäppningen när den slogs på… Min kompis fick överta den och hon älskar den! Hon tycker absolut hon märker skillnad på om hon glömt att slå igång den eller inte.

  Här stavas väckandet HUND ;) Har man två glada hundar som vill ha frukost o morgonpromenad kan man inte ligga i dra sig speciellt länge. Och hur trött man än är vaknar man ju lixom till när man kommer ut.

  1. Hahaha shit så lättväckt – trodde jag bara man blev när man blev mamma! Åhja gissar att hund har lite samma effekten som barn – man kan liksom inte bara lämna den åt sig själv ;) Min pojkvän är sugen på en hund – men misstänker att jag skulle vara den som blev tvingad ut på morgnarna om han inte bodde ensam med den förstås….

 2. nej, köp en timer istället! Köpte min för 10 spänn, ställer in den så en lampa tänds en halvtimma innan jag ska upp. Använt detta i flera år, hjälper massor :)

  1. Shit vad smart! Men är det inte just det att det stegvis blir ljusare och ljusare som ska vara bra? Annars lät det himla smart ju :) Tack Liza!

   1. Jo, de säger att det är det som är bra. Men för riktigt morgontrötta (som jag, och Mumin och kanske du?) så tror jag inte det spelar någon roll öht. Men att det ÄR ljust när väckarklockan ringer gör extremt stor skillnad! Det märker jag de gånger jag glömt min kära timer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.