Jennifer sandström

idag är jag så jävla glad

… med viss modifikation.

Efter 5 timmars sömn vaknade jag före mitt alarm och studsade upp. Gjorde 20 armhävningar och 40 sek plankan, man ska börja någonstans! Såg snöflingor som seglade ner från himlen, men jag behöll mitt goda humör. Vad gör väl lite snö?

20120514-123830.jpg

Fortsatte till jobbet och där gjorde jag världens entré när mitt bil-larm gick igång. HAHA. Tog en kopp kaffe och insåg ganska snart att morgonrutinerna skiljde sig lite i det teamet jag jobbar denna sommaren från det teamet jag var i förra sommaren (jobbigt). Sa jag vart jag jobbar? På hemtjänsten, i brist på annat(!!)

Hade en mördarlista! Ja alltså inte bokstavligen, men ni fattar. Två duschar bland annat och ingen bil. Här började mitt humör att svikta. Hoppade runt i den blöta snön och frös om händerna. Det är väl egentligen det största problemet, jag har BARA sommarkläder med mig. Hur tänkte jag där? Jag vet mycket väl att det inte är sommar i maj och juni!

20120514-123837.jpg

Med hjärtat i halsgropen fick jag äntligen åka hem på lunch och har nu precis ätit panerad fisk och grönsaker. Paneringen får stå för dagens huvudsakliga kolhydratintag!

Pjuh. En timma kvar på jobbet. Sen ska jag dra täcket över huvudet!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Jaa :) toffsen och klämman var lite liten men det gick ändå! Man får inte ha allt för tjockt hår haha ;)

    Jajjemän :) jättefint är det! Bodde i norrland när jag var liten och jag har fööööör mig att en tant gjorde armbandet åt mig :p men kan mycket väl ha varit köpt också :) dom är supefina iallafal, sånna där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.