Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

sockersuget & dominoeffekten

Idag har varit riktigt jobbig när det kom till det här med att brottas med sockersuget! Ni vet om man sover lite, så blir man trött och är man trött orkar man inte laga mat och orkar man inte laga mat så äter man vad som finns och grekisk yoghurt med banan och jordgubbar samt något ägg var kanske inte den middagen jag behövde idag och då blir det lite kämpigt och man tänker varenda sekund på sötsaker. MEN jag klarade det med undantag från pepsi max, men det är inte socker så i detta avseende är det ok (jag vet att det finns många delade åsikter kring detta och jag vet att det är skit.)

Dessutom föll snön där ute och jag var inomhus. I min säng. Gråtandes framför Desperate Housewives sista avsnitt någonsin. Då ville jag typ bara ha en godispåse där som sällskap.

Men vi kan också se det positivt, med mina vänner på Alla Tiders drack jag bara kaffe och när Elin ville bjuda på middag så tackade jag nej för det var lite onyttigare.

I morgon kanske också blir tung. Och kanske onsdagen med. Men snart, snart blir jag kvitt det där äckliga jävla sockersuget. (Ursäkta ordvalen.) Och jag ska försöka äta ett par mellanmål och se till att laga mat i morgon, för att underlätta!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.