Jennifer sandström

I taxin.

Godmorgon sköna bönor! Uppe i arla morgon här – är det så man säger? Klockan 05.55 ringde klockan och en timma senare sitter jag nu i taxin påväg till flygplatsen.  

 
Jag är så sjukt ovan att ta en taxi. Var för det första inte säker på hur länge det skulle ta för den att komma och hämta mig. Stressen över det liksom. Och sen känns det rätt ovärt, haha. Men ärligt talat – så ofta som jag flugit och så sällan jag behövt göra det, eftersom det alltid finns vänliga själar som kör och hämtar en – så känns det helt okej. Njuter här pga rätt mysigt ändå.

Försöker att inte stressa över packningen heller. Vad har jag glömt, vad har jag glömt, vad har jag glömt. Önskar jag var mer chill kring sånt. Hur är ni? Kontrollfreaks som tänker igenom packningen tusen gånger och sedan oroar er för att ni glömt något? Eller packar ni precis innan ni åker och funderar inte alls och tvingas sen köpa en tandborste när ni kommer fram?

Puss på er och välkommen november!

FÖLJ:

5 svar

  1. Det går nog bra! Har man glömt något, förutom passet då, så brukar man kunna fixa det mesta.Jag packar alltid lätt och går sedan in på et ställe för att förse mig med nya underkläder, flipflop och t shirts.. dessa kastar jag ofta då resan sedan är slut och rese hem lätt igen.. Speciellt om jag är ute på en långresa i Asien eller USA, där kläder är billigt och likaså bra med tvättinrättningar.

    1. Vad smart! Flipflopsen behöver man inte hemma ändå :) Nu mellan Sve-Fin har jag lärt mig och blivit då bekväm att jag faktiskt lämnade passet hemma! går ju lika bra med körkort dessa länder emellan :)

  2. Jag börjar nästan alltid packa för sent, typ kvällen innan, men är absolut inte avslappnad. Stressar och tänker igenom tusen gånger, och sen när jag kommer iväg har jag ändå i princip alltid en känsla av att jag har glömt något (trots att jag sällan har det). Men jag tycker att man får en viss packningsrutin när man reser en del! Jag har åkt på träningsläger två gånger om året de senaste åren och använder alltid samma packningslista. Rätt bra om man är både tidsoptimist och kontrollfreak. ;-)

    1. Ja det är sant – har också varit mer chill på senaste. Problemet är när det är en vecka, man har bara handbagage och ska på flera olika ställen/event osv. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.