Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Göteborg & bästa mormor.

God morgon Göteborg.

Inte direkt vad Landvetter flygplats utropade när vi landade en halvtimma sent. Men ändå. 

 

Mormor sken dock som solen själv när hon mötte mig i ankomsthallen! Med en ros! Alltså mormor <3 Så glad att hon råkar vara på besök i Göteborg denna veckan när jag också har vägarna förbi här igen. 

 

Min mormor är en karaktär utan dess like. En karaktär alla älskar. En liten teaterapa med historier från kriget och så var hon egenföretagare på 60-70-talet inom byggbranschen. Därifrån finns också en hel del berättelser. 

 

Hon bjuder på sig själv och pratar gärna med främlingar. Och är väldigt glad. Tror jag kommer bli som mormor när jag blir stor. Kan vara ett bra mål om inte annat.

I övrigt supermysigt att komma hem till moster lagom till en sen helgmorgon. Kusinerna som just vaknat och en kopp kaffe.

 
Har hjälpt storkusin med lite biologi-plugg. Ser mig själv i honom när han upprepar boken ordagrant som svar på frågorna. Jag var exakt så – lärde mig allting utan och innan och vet inte om jag förstod så mycket egentligen ;)

Ha en fin söndag hörni! Det ska vi ha här i Mölnlycke.

FÖLJ:

2 svar

  1. Ska också ha en slapp söndag här hos mamma I Mölnlycke ;) med lite plugg ofc, men känns mysigare att göra det här med mamma och syster som går och pysslar med diverse här hemma jämfört med att plugga i en tom lägenhet…

    1. Jaaa så mysigt! När du är i Mölnlycke nästa gång måste du besöka Sibylla, haha! Min släkting har just tagit över det och öppnar i morgon. Hälsa till Alex från Jennifer i så fall ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.