Jennifer sandström

I musiken sitter minnena alltid kvar.

Satt och cyklade på gymmet igår kväll när jag började gå igenom min musiklista för 2014. Insåg att det är så många låtar från början av året som mest gör ont i hjärtat av att lyssna på. Och insåg att fem himla månader redan passerat av det här året. Jag kan knappt blicka tillbaka på dem för de har varit så himla kaotiska och stormiga. Största lyckan, största längtan, största sorgen, största största allt.

Och det är nog dags att låta den senare hälften av det här året få sin egna Spotifylista.

Två artister jag kanske aldrig kommer kunna lyssna på igen är Linnea Henriksson och Petra Marklund. I alla fall inte deras senaste skivor. Det är något som är synd med att lyssna sönder musik under en jobbig period.

20140604-211243-76363175.jpg
Bilder känns givetvis också i hjärtat av att titta på. Från min födelsedag. Hade en så himla fin dag och var överöst med kärlek, trots att insidan var kaos med stort k. Och jag vet att en dag kommer jag berätta allt, kanske inte i en blogg, men i en bok.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.