i kroppen min, en hjärtskärande historia

Fan fan fan vad jag inte vill att sånt här ska finnas. Vi går runt i våra liv, är lyckliga och mår bra, eller inte ens det. Tills något plötsligt dyker upp. Hur tar man tills sig något sånt? Man tvingas göra det helt enkelt. Obotlig cancer = döden. Han väntar på att dö och skriver ut allt det han känner i bloggen. Kristian Gidlund, trummis i Sugarplum Fairy. Och helvete vad han kan skriva. Läs här; i kroppen min.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?