Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

I korta kjolar, på klackar, över kullerstensgator.

20140208-224813.jpg
Bilden är några veckor gammal. Men jag gillar den här kjolen. Köpte den för drygt ett år sedan i Australien, på affären Sportsgirl om jag minns rätt? Minns hur butiken såg ut och vad expediten sa, men minns inte vilken stad det var i. Sydney? Melbourne? Minnet sviker. Reste till så många platser under de fem veckorna när jag var där att det är svårt att minnas. Fick förresten en fråga för längesen om tips på att backpacka i Australien, läser du som frågade fortfarande bloggen? Har inte hunnit med att skriva det… Själv fick jag guider av mina kompisar Freddie och Lisa som besökt och bott i landet. Det finns så mycket att se där och även om “alla” åker dit kan jag verkligen rekommendera det.

Åter till min kjol. Den är lite kort men fungerar bra när man har strumpbyxor. Skulle vilja trippa omkring i den, mina kängor med lite klack, på kullerstensgator, för alltid. Så kan det kännas ibland. Med någon fin musik i öronen.

FÖLJ:

2 svar

  1. Hej! Kan vara mig du menar. Jag läser fortfarande bloggen, tycker fortfarande du är så himla klok. Är nu hemkommen från Aussie och det var det bästa jag någonsin gjort, och allt löste sig fantastiskt bra :)

    1. Åh Sandra vad glad jag blir att höra från dig! Det värmer särskilt att höra att det är det bästa du gjort. Hur länge var du där? Och hur reste du? Tänker tillbaka på Australien med så mycket glädje alltså!! :) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.