Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Konsten att vara effektiv.

HIGH FIVE! Idag har varit en bra dag. Alltså på riktigt. Svävade upp på molnen som jag trillat ner från. Men det får man väl inte skriva i den här bloggen (för norska läsare, ja ni är 2% av den här bloggen faktiskt! och andra nationaliteter, i Sverige är det ett klassiskt skämtsamt uttryck “men det får man väl inte säga i det här landet”). Ibland känns det så, när jag bloggar om något så inträffar motsatsen. Vi som läst The Secret vet ju dock att det fungerar tvärtom, allt attractar kan vi få ser du stjärnan i det blå. :-) :-) :-)

Känner mig lite på sådant humör, sjukt oseriöst humör alltså. Jag önskar att jag var sådär spirituell ibland. Gick all in på The secret, yogade mer än jag sov och ja, levde i en liten bubbla. Det verkar fantastiskt härligt.

Anyway, det jag egentligen ville säga, och high five:a er med, förutom den fina dagen, var att jag gick till gymmet igen! Kände mig lat och tänkte gå hem men så säger min kollega slash manager att hon ska gå till gymmet och då känns det plötsligt mycket lättare. Så dit gick jag, cykel+crosstrainer+armar axlar och lite mage.

20140320-205536.jpg
Rubriken handlar om något helt annat faktiskt. Den har och göra med vad ni ser på bilden. Detta var jag igår när jag gick från gymmet. Älskar att testa nya saker? Så jag ÅT och GICK till metron samtidigt. Men som min väninna Emma påpekade var det rätt svårt med tanke på att man blev lite mer andfådd… Men effektivt? Dock insåg jag lite varför man uppfann det här med köksbord och stolar och hela konceptet att sitta ner när man äter. Det är faktiskt ett lite mer vinnande koncept.

Nu har jag skrivit så många blogginlägg idag och så många ord att jag måste sluta. Tror dock att mina ord är lika oändliga som rymden.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.