Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

När man hittat sina själsfränder.

Ju längre man är borta hemifrån, desto tydligare blir det. Det här med att vara utan sina bästa vänner, eller inte utan, men alldeles för långt ifrån. Ibland slår det mig hur meningslöst det är. Jag har träffat många fina människor, jag har många många fina vänner, men jag hittade mina själsfränder på högskolan. Och livet är lite tråkigare när man inte kan hänga med dem så fort man känner för det. Vi kallar oss själva för Roligaste Gänget. Göteborgaren som kläckte det en gång, att vi är så jäkla roliga. Haha, ja, det är vi. Älskar oss. Och saknar oss ännu mer.

20140321-081901.jpg20140321-081911.jpg20140321-081936.jpg

Saknar även Sanna-bönan! Jag skrev min uppsats med Emma och henne som ni ser på bilden nedan. Det var ett Dream Team alltså.

20140321-082044.jpgHär hade vi precis haft opponering. Och ja ni ser ju, lyckan var total.

Och några fler Jönköpingsvänner saknar jag också. + Freddie som jag gärna skulle vara rumskompis med igen :-)

20140321-082107.jpg

Fan alltså, är glad för våra minnen och att vi fortfarande har kontakt osv (hehe ett halvår senare liksom). Men jag skulle må så bra av att få bo med er alla i samma stad!

Gillar dock de små updatesen som vi ger varandra vi Facebook, snapchat, whatsapp och så vidare. Och förhoppningsvis ses vi i sommar. ❤️

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.