Jennifer sandström

I don’t care if I cry for you, my mascara is cheap anyway.

Jag har gråtit när hjärtat gjort så ont att jag trott att jag skulle gå sönder. Den smärtan är obeskrivlig. Hur ska jag någonsin kunna plocka ihop mig själv och gå vidare? tänker man. Men allting löser sig och det blir alltid bra tillslut. Vi tar oss igenom hjärtesorgerna, även om de känns hopplösa när vi är mitt uppe i dem. Bilden av de här förfärligt ledsna ögonen togs för 4 år sedan. Ingenting av det jag kände då, betyder någonting idag, men jag kan fortfarande minnas känslan. När hjärtat gör så jävla ont och gråter gör man tills tårarna tar slut. Men jag var 16 då och det är längesen nu. Jag gråter inte lika enkelt idag, även om min mascara är billig och krossade hjärtan fortfarande smärtar.

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.