Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur en söndagsmorgon bör tillbringas.

Söndagsmorgnar som inte är inplanerade med något särskilt utan lämnar utrymme för sovmorgon och att göra precis vad man känner för. Mumin gör toasts och sedan hänger vi i soffan med tända ljus, ett par koppar kaffe och så gärna med lite skrivande. Idag även med tidningen Skriva och ett skrivblock som jag inhandlade när jag var i Stockholm för att faktiskt börja skriva på någonting.

Ganska så perfekt för en söndagsmorgon, inte sant?

Passar också på att ringa min bror översättaren, skribenten och språkkonstnären, och gratta honom på födelsedagen. Grattis världens bästa bror! Hans senaste text i SvD publicerades förresten igår. Intressant och som alltid välformulerad läsning om småstäder och dess politiker som satsar alldeles för stora summor på mer eller mindre värdelösa sportarrangemang och arenor, finns att läsa här.

Nu ska jag fortsätta med min lugna söndag, det ryktas här i hemmet om att en viss man ska laga dumplings till middag… Jag älskar dumplings och att bo med någon som älskar att laga mat. Hoppas ni också njuter av det som är kvar av helgen! ♥

FÖLJ:

9 svar

 1. Låter som den perfekta starten på en ledig dag! Här blev det pannkakor till frukost och nu ska jag nog bloggjobba och powernappa innan det blir söndagsmiddag senare ikväll. Skriv vackert! :D

 2. Haha, jag älskar att du kallar honom för mumin! Så gulligt :)
  För övrigt så lät det som en helt perfekt söndag, Har sett den där tidningen när jag handlat men aldrig köpt den. Tyckte att priset var lite saftigt. Är den värd pengarna?

  Njut av din söndagskväll nu fina du! Kram

  1. Hehe, det föll sig ganska naturligt även om det inte är särskilt originellt ;)

   Alltså, jag vet inte om den säljs i Finland men jag passade i alla fall på att “unna mig” när jag var i Sverige. Köpte också Books & Dreams som är en annan skrivar/läsar-tidning… Och en tidning till pojkvännen. Så gick verkligen all in, brukar annars sällan köpa tidningar. MEN jag tänker också att det är fint att stötta dem om det är en tidning man gillar med tanke på hur tuff tidningsbranschen är idag :) Och ja, jag har nog alltid fått bra inspiration från Skriva-tidningarna, så skulle säga att den är värd pengarna!

   Kram <3

 3. Vet inte riktigt om jag förstått lyxen med att leva med ett matlagningsfreak. Så jag +1:ar på det där och njuter vidare! :)

  Brukar för övrigt hålla förmiddagarna lediga på lördagar och söndagar. Kanske allra helst lördagar. Då vill jag ha min frukost och min mugg med riktigt svart kaffe och bara inte göra särskilt mycket alls, mer än att njuta av lugnet.

 4. Alltså jag läste “översättaren, skribenten och språkkonstnären” som “Översittaren, skribenten och språkkonstnären”, tänkte att översittare var inte så snällt sätt att beskriva sin bror som, särskilt inte på hans födelsedag ;)

  1. Hahaha. Han har nog alltid rätt, så kanske lite översittare också – men ganska ödmjuk ändå. Så sagt med kärlek i sånna fall ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.