Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

How to have a beautiful day.

Idag är en dag för sånna här ord.

Och sån här musik.

En dag för att låta kroppen känna harmoni och hur den sakta, sakta läker och blir hel igen. För precis som citat ovan, faan vilket privilegium det är att kunna fylla lungorna med luft och känna hjärtat pumpa innanför bröstkorgen. Och jag är så himla, himla tacksam för att jag vaknar med trötta ögon på morgonen och inte egentligen vill somna om kvällarna. Jag är tacksam för att jag vet att det är många som tänker på mig, och älskar mig. Jag har så mycket fint runt omkring mig, man får inte sluta se det.

Idag läste jag ett utdrag från Kristians bok i tunnelbanan på väg till jobbet. Jag måste läsa mer, eller jag måste inte, men jag vill. Mer viktigt och vackert. Sådant som berör på djupet, som påminner mig om hur skört livet är och som får oss att fånga varje sekund. Och det känns bättre att gråta i tunnelbanan när det är tårar med tyngd och inte ett hjärta som värker.

Livet är vackert och fruktansvärt, så himla fint och så himla orättvist. Alla får inte chansen, möjligheten, att leva fullt ut. Vi vet aldrig när vår chans tar slut. Ta vara på allt som är nu. Dröm, dröm, dröm och följ era drömmar.

Lite som en påminnelse till mig själv. Livet är mer än det här och samtidigt är det här allt som livet är. Livet är de små sakerna som en kyss i pannan från någon man tycker om, ett samtal från en bästa vän och en cappuccino på ett café någonstans – vartsomhelst. Hur solen går upp varje dag, fastän den ibland skyms av molnen. Hur tårarna faktiskt tar slut, tillslut. Och att det är onsdag idag, torsdag i morgon och en helg som ska vara hur solig som helst.

FÖLJ:

3 svar

    1. Vad glad jag blir när du pekar ut enstaka meningar sådär. Då kan jag liksom läsa det igen och tänka att, ja det där blev faktiskt fint! Tack ❤️

      1. Men självklart, Jennifer. Nöjet är helt på min sida. :)
        Det är ofta de små styckena som fastnar i mig och som träffar. Och just det här var väldigt poetiskt och livsfilosofiskt fint. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.