Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hotell-boende för sommarens resa

Inlägget presenterat i samarbete med Cuponation & Hotels.com.


Ni minns kanske för ett par veckor sedan när jag kollade på att boka Airbnb i San Francisco? Well, som det nu visade sig så är hotell något mer prisvärt och vi kommer satsa på att boka in det för ett par helger under vår vistelse i SF. Eftersom Mumin kommer plugga på Stanford (ja, det är ganska coolt) hoppas jag på att kunna bo med honom (håll tummarna för att det går smooth). Skulle vara trevligt att hänga runt lite på Stanford campus och känna in läget där. Håller också på att kika lite på spännande företag och startups som jag skulle kunna träffa, när man ändå är där liksom – har ni några tips?

resa hotell

Men tillbaka till boendet, de områden jag fått rekommenderade i San Francisco, som ska vara absolut trevligast är dessa: Hayes Valley, The Marina, North Beach, The Castro, The Inner Sunset, Duboce Triangle, Cole Valley, och Pacific Heights. Sen hade min kompis som bor i staden ytterligare några sekundära favoriter: Noe Valley, Nob Hill, The Haight och The Mission. Nu vet jag inte hur det är med hotell i dessa områden? Men om inte annat får jag väl hoppa på en spårvagn – de har väl ett fungerande kollektivtrafiksystem med sina spårvagnar, eller?

Bo på hotell i sommar?

För er som också planerar några nätter på hotell i sommar vill jag i samarbete med Cuponation tipsa om den rabattkod hos Hotels.com ni kan hitta hos dem. Vissa av er kanske minns att jag själv jobbat på företaget? Därför är det extra kul att få göra ett samarbete ihop såhär två år senare.

hotels.com rabattkod


Det blir mycket reseprat just nu på bloggen, men det känns väl ganska passande i och med sommaren? Jag tänker också att jag måste återberätta min Warszawa-upplevelse i några inlägg. Men ni vet, sommaren har kommit till Helsingfors och det är fullt upp, ibland får det ta tid.

FÖLJ:

5 svar

 1. Hej igen Jennifer!

  Stanford ligger bara några meter från Palo Alto och där finns Nordic Innovation House. Där sitter massa svenska, norska och danska startups, så det kan vara kul att besöka om du vill träffa startups. De kanske t.o.m. har nåt trevligt mingel när du är där.

  Jag bor i Palo Alto sedan några år tillbaka, så jag måste också tipsa om några trevliga ställen att besöka :)
  Restauranger: Joya (Amerikanska tapas)
  Tamarine (Vietnamese Fusion)
  Rangoon Ruby (Burmesisk)
  LYFE (Hälsosam Kalifornisk mat)
  Nola (Creole)
  Coupa Café (Mysigt café)

  Shopping: Anthropologie & West Elm (Sandra Beijer-style :) )
  Stanford Shopping Center (Alla kedjorna)

  Watercourse Way Spa – mysigt spa där man kan hyra privata jacuzzi-rum per timme

  1. Wow Madelene, jättetack för ditt tips! Vad glad jag blir. Ska absolut spara dina Palo Alto-tips för min vistelse där :) Och ska kika på Nordic Innovation House, vilken bra idé. Tack!

   Ps. Har även kikat på SWEA som du tipsade om!

 2. Jaaaaaa reseprat!! <3 Om du har funderat någonting på att skriva mer om din tid i Indien, så gör jag gärna det, jag skulle tycka det var jätte intressant att läsa :)

  Kram!

 3. Håller helt med om områdesförslagen, lite beroende på vad ni vill göra/uppleva (typ Pac Heights är lite sömnigare än Mission). Angående att ta sig runt går spårvagnarna bara två relativt korta linjer, men buss (Muni) och BART (typ tunnelbana/pendel) gör det rätt lätt att ta sig runt. Annars finns ju alltid Lyft eller Uber. Hoppas du får en superfin sommar här i SF!

  1. Åh tack Linnéa! Lyft har jag inte hört talas om – men det vore framför allt kul att få testa Uber i dess hemland. Tänker dock att man behöver internet för detta och det kan bli knepigt med finsk telefon…
   Vad gör du själv i SF? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.