Jennifer sandström

Höstens mysigaste musik.

Åhh är egentligen så glad att den här årstiden äntligen kom som på riktigt och att vi fick uppleva ett par veckor där den gjort sig uttryck i sin fulla rätt! Jag menar alltså tidigare solnedgångar som förstärker trädens brandgula färger och marken som sakta får ett tjockare och tjockare lager med löv över sig. Det känns så naturligt att leta fram alla de där mysigaste spotify-listorna (+ repeat av mycket Melissa Horn och Winnerbäck), inhandla yogi-te och klä sig i lite mjukare och gosigare kläder och börja planera inköp av värmeljus och diverse doftljus.

Min absolut mysigaste musiklista är en lista med 340 låtar och drygt 21 timmar musik. Det lilla problemet med listan är att den hängt med sedan 2011 och eftersom jag lyssnat återkommande på den tycks jag ha tröttnat lite på vissa av låtarna. Många av dem är fortfarande helt underbara och höst-perfekta dock!

mys.mums.musik heter listan och finnes HÄR för den som vill ha lite musikinspiration!

spotify höst musik

Men med tanke på att jag själv tröttnat…

Vilken är er absoluta favorit bland höst- eller mys-spellistorna? Dela med er!

FÖLJ:

2 svar

  1. Uuh, jag vill egentligen inte tänka pa hösten, vart tog sommaren vägen liksom? Far kolla in din latlista o se om den kan fa mig att se mer positivt pa höstens frammarsch =)
    Tack tack tack för gratulationerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.