Hösten.

Hösten har äntligen gjort entré. Igår promenerade jag bland röda rönnbärsträd och träd med härliga höstiga färger i gult och orange. Och det känns så mysigt! Njöt av den starka, kyliga vinden och löven som snurrade i små tornados på marken. Jag promenerade in till stan och  köpte en halsduk på halva priset från H&M, en svart halsduk som var gosig och la sig perfekt runt halsen. Köpte även en sån där lång mainstream-kofta (en liknande som jag har på mig på bilden här i högerspalten på bloggen), trots allt, som ska hålla mig varm genom oktober, november och december. Ett pannband i gammelrosa fick också följa med från butiken. Ett par sjukt snygga höst-kängor i ljust skinn fick nästan också följa med hem, men bara nästan.

Se så vacker hösten är. Känns fint att få uppleva den igen, såhär 3 år senare. Och jag är redo, jag är redo för hösten. Även om det känns som om jag helt glömt bort hur man överlever en hel vinter i norra Europa.

höst rönnbärhöstlövIMG_0907.JPG

Och så värmeljusen, de obligatoriska värmeljusen!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 5 oktober, 2014 / 00:33

    Hösten. Bra jävla vacker även på andra platser än Östersund alltså?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?