Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Herrtröja & tuffing i trafiken.

Vad är det med herrkläder att alltid kännas så himla sköna? Är det bara jag eller är det ett faktum? Börjar tröttna lite lätt på mina kläder i garderoben här i Indien. Ni vet hemma byter ju säsongerna av varandra, man hinner inte tröttna på sommarkläderna innan det plötsligt är höst och man automatiskt får nya tillskott i samlingen. Sen blir det kyligare och så plötsligt är det vår igen och man börjar klä sig annorlunda än en gång. Men här, här är det inga större förändringar i vädret (antingen så regnar det eller så regnar det inte, men man går ju inte precis klädd i kläder i galon när det är regn och temperaturen är ungefär densamma även om vi går mot otroligt varmare tider nu…) så man kan gå klädd i samma sorts kläder året runt.

Dessutom känns det inte superklokt att shoppa en enorm garderob av sommarkläder om jag inte planerar att bo här resten av mitt liv? + att av förvara kläderna i den unkna garderoben börjar de mest lukta lite skumt så jag föredrar att använda kläderna på ett löpande band.

Men jag tyckte i alla fall att den här herrtröjan satt som ett smäck på mig – och som sagt, så otroligt skön! Dock lite varmt med långärmat OCH jeans. 

20131211-144338.jpg

Jag har fått låna en scooter nu i några dagar av min kompis som åkte till Bangalore igår. Och när en scooter står hemma på gården och man vet att alternativt är att köra den ensam till kontoret eller gå i 15 minuter och svettas som en *biip*biip*biiip* för att hitta en rickshaw – ja då blir beslutet ganska enkelt.

Det gick galant! Pappa, oroa dig inte. Jag är försiktig och jag känner till trafiken bättre nu än innan. Vänstertrafiken är så ingrott att när jag ser högertrafik på tv nuförtiden så reagerar jag på hur konstigt det ser ut. Jag använder tutan flitigt, har ögonen framför mig, alltid beredd att bromsa, har ögonen i backspegeln och ser till att släppa förbi människor på höger och vänster sida samtidigt som jag själv sicksackar mig fram bland bilarna i de små bilköerna.

Så ja, det var tankarna och händelserna i mitt liv denna onsdag. Sitter på kontoret och ska slutföra lite arbetsuppgifter innan gymmet kallar på mig. Armhävningarna blir inte lättare?! Står still och kämpar på 10+10+10, men skam den som ger sig!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.