Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Helsingfors, jag är din nu.

Var fint att få flyga “hem”. Hem till Finland. Känns absolut inte så ännu. Eller kanske lite. Jag är van att anpassa mig snabbt. Så lyckligt lottad att jag har så många platser att kalla för hemma. 

  

Solen kom fram och gick ner i Stockholm i samma stund som jag begav mig österut.

Och Helsingfors är grått och mörkt. Jag drömmer om nya kläder. Perfektion. Skev en text om det igår som jag inte vågar publicera. Är superpms:ig och försöker att inte tro på alla mina känslor.

 
Var in till stan igår. Provade en jacka som jag vill ha. Åt tacos. Åkte hem. Var världens tjurigaste. Och somnade i världens bästa armar tillslut.

Har inte hunnit eller orkar blogga. Men tänkte kika in nu och säga att NU ÄR JAG DIN HELSINGFORS! Har messat lite vänner och bekanta här och hoppas att någon vill ses i veckan. Någon bloggläsare som bor här och vill ses?? Hör av dig!

Puss!

FÖLJ:

11 svar

  1. Kramisar<3. När du har en dålig dag kan du tänka tillbaka på när jag brände ett hål i en säng och fick sparken från mitt första aupair-jobb. Hehehe.

    1. hahahaha! Åh kram på dig roligaste Tina! Ska komma ihåg det, tror faktiskt allting känns lite lättare då. Kan bara tänka mig hur hemskt det måste kännas :O

    1. Haha jaaaa :( Bakläxa! Det är just av en sådan anledning som sociala medier – vanligtvis – är så bra, man snappar upp vem som är i den staden man besöker och kan träffas ju! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.