Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Stockholmshäng.

Hallå och god morgon söndag. Regnet singlade ner över staden både igår och idag. Men det gjorde faktiskt inte så mycket, varken igår (perfekt för att hänga på Fotografiska) eller idag (perfekt för att ta det lugnt framför Nyhetsmorgon). Vi hoppade den tänkta morgonpromenaden innan frukost igår. Åt istället en lite längre och mysig frukost bestående av knäckebröd, soya chokladmjölk (obs räknas ej som socker), riskakor med skippy och kaffe. Ungefär samma denna morgon fast även med rester från gårdagens fruktsallads-middag. Mmmm.

Det blev dock en hel del promenerande igår. Arm i arm jag och Hjalmar till att börja med.

Från Söder upp längs hela Drottninggatan. Det blev några vändor fram och tillbaka längs Drottninggatan. Hösten är fortfarande färggrann och temperaturen kring tio grader känns inte för kall.
  

Vår göteborgs-kompis Sofia var även på besök i staden – vilken lycka! Det är inte ofta som hälften av vårt gäng av en slump är samlade i samma stad. Vi lunchade och shoppade. Shopping dränerar mig mest på energi, men vad gör man inte för sina ljuvliga vänner? Fick sympatisera med Sofias shoppinglycka!

När kvällen smög sig på drog vi på partystassen, delade på en flaska vin och hängde på olika barer tills vi ramlade hem någon gång vid halvtre. INTE. Vi kröp ner i sängen jag och Hjalmar (Obs, Hjalmar är ett smeknamn, hon är en tjej), tittade på Paradise Hotel, Så mycket bättre och Jobs. Jobs verkar himla spännande – men vi orkade inte se klart den utan somnade… Lugnt, skönt och så inte “vi är 23 och 24 och lever livet”, HAHA. Oh, well. You can go your own way och så vidare.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.