Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hejdå 2013 ❤️

Tack, tack 2013 för allt du har gett mig och låtit mig uppleva. Tack för en fantastisk familj, som ställer upp och älskar mig. Tack för den vackra skara vänner jag fått ta del av och alla nya människor jag fått möta under året. Särskilt tack för att jag hittade min indiska prins, det har gett mig många sagolika ögonblick under senare halvan av året. Tack för äventyret i Indien, att jag fick och att jag faktiskt tog möjligheten och åkte hit. Tack för att min kropp varit frisk och stark och blivit starkare på slutet. Och tack för att mina nära och kära fått vara friska, även om de stundtals funnits jobbiga stunder. Tack för lyckan, denna enorma lycka, som jag fått känna under året. Jag vet att livet inte alltid kommer flyta på felfritt, jag vet att vi kommer behöva tacklas med motgångar – men man behöver inte oroa sig utan bör istället njuta av vad som är nu. Och det gör jag, det gör jag, det gör jag.

Jag älskar N. Jag älskar min mamma. Jag älskar min pappa. Jag älskar min bror. Jag älskar mina vänner, i norr och söder och i väster och öster. Och mer än någonsin älskar jag mig själv. Det är så fantastiskt att vara så trygg i sig själv som jag är nu! Tack och hejdå 2013, du kommer för mig alltid vara ett klart och underbart minne.

20131229-215234.jpg
2013 var ett, överlag, mycket lyckligt år!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.