Jennifer sandström

Lilla filosofen ger livsråd.

Godmorgon.

Jag sitter i bilen påväg till Varkala och filosoferar. Jag funderar på allt som varit och känner pirr i magen över allt som ska bli. Samtidigt studerar jag Indien utanför fönstret, ett liv som fortfarande utspelar sig som en saga framför mina ögon. Jag beundrar dem för hur de kämpar och lever.

Vidare funderar jag över mina beslut och jag undrar hur det fungerar i längden att leva efter sina impulser? Men sanningen är att det finns inga rätt eller fel över hur vi lever våra liv. Jag kan enkelt försvara mig med att jag fortfarande bara är 21 och så ung att det finns tid osv. Men vad spelar det för roll om jag är 21 eller 36? Jag tänker alltid göra vad jag känner för, det som känns rätt i hjärtat och magen. Jag tänker leva för mina impulser om det är vad som passar.

Det är min livsfilosofi lite, att inte ta livet för seriöst. Vi borde se det som något vackert, något lekfullt. Gör vad ni känner för, vad ni är nöjda med. Njut av livet runt omkring er och oroa er inte.

20131230-105421.jpg

/Jennifer, känner sig sådär typiskt och löjligt Jennifer-lugn och harmonisk.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.