Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hälsning från Jennifer 2012

Hej Jennifer! Minns du när du satt och skrev det här i ditt rum, i Auckland, på Nya Zeeland för precis ett år sedan? Du var så lycklig, levde livet och mådde toppen. Samtidigt som du hade stora drömmar om framtiden så fick du ständigt påminna dig själv om att, du lever ju faktiskt i en dröm precis här och nu. Jag hoppas du fick en fortsatt fantastisk tid på Nya Zeeland, att du njöt till 100% och lyckades få stopp på tårarna till slut när du hoppade på planet till Australien. Australien var förmodligen också en ovärderlig upplevelse, eller hur? Och du håller väl fortfarande kontakten med alla underbara vänner du träffade i NZ, ta och skriv till några av dem NU, jag är övertygad om att du saknar dem massvis.

Men det var rätt fint att komma hem till Sverige igen va? Att träffa alla nära och kära och särskilt vännerna i Jönköping som du inte sett på ett helt år! Hoppas våren var underbar med dina bästa vänner, C-uppsats skrivande och allt du var busy med – träna, jobba extra, planera framtiden osv. Så nu har ännu en sommar passerat, gjorde du den där Europa-roadtrippen du drömt om? När du reste till amerikat och Nya Zeeland så insåg du att du borde se din egen kontinent också, så om du inte fick tid och råd till det i somras så planera in det för sommaren 2014!

Jag hoppas du tagit tag i träningen och börjat jobba på den där vältränade kroppen du alltid drömt om, annars är det god tid att lägga upp en plan för det och kanske ta hjälp av en PT? Gå på dansklasser, boxning och spinning – det var sådant du ville göra för ett år sedan och har du inte gjort det ännu så gör det NU!

Hur gick det med kärleken i år? Om du, vilket jag faktiskt tror att du är, fortfarande är singel – så kan du väl i alla fall testa på det där med nätdejtning, inte nödvändigtvis för att träffa the one men för att det är ganska trevligt att dejta! Du minns väl vad du lovade dig själv för några år sedan, att aldrig anpassa dig efter en kille, det finns någon som kommer vilja ha just dig och den du är, så ändrade aldrig på dig själv för någon annan! Och du, deppa inte över någon kille, när den rätta dyker upp kommer det vara fantastiskt!

Annars så har jag faktiskt ingen aning om vart i livet du befinner dig just nu, hittade du ett roligt jobb? Fortsatte du plugga någonting helt annat i Göteborg? Eller gör du mot förmodan en master inom marknadsföring? Drog du tillbaka till Nya Zeeland för att jobba ett tag? Eller testar du kanske på att bo i ytterligare ett annat land? Jennifer från 2012 har ingen aning och är det inte det som är så härligt med livet och dess oförutsägbarhet?

Men du vet väl vad det viktiga är Jennifer? Att vad du än gör, så följer du ditt hjärta och dina drömmar. Lyssna på din magkänsla och lita alltid på dig själv till 100%. Kom ihåg hur grym DU är och att du är kapabel att göra precis vad du vill. Kom ihåg att älska dig själv och ta hand om dig själv. Och jag hoppas att du värnar om alla dina nära och kära och fortsätter ge dem som är värda det av din kärlek och din tid och stöter du på några energitjuvar till vänner så hoppas jag du dumpat dem längs vägen!

/Jennifer, från 2012 till Jennifer 2013

FÖLJ:

2 svar

  1. Wow, vad kul att läsa!
    Kan du inte skriva ett svar också? Jag är ny läsare och har inte riktigt koll. Du var i Indien nu va? Hur är det och sådär?
    Men du skriv ett svar, det hade vart kul
    Ha det!

  2. Waa, så nostalgiskt att läsa, så roligt att du skriver till sig själv. Hittade nyss ett brev vi fick skriva till oss själva i utbildningen, för tre år sedan, och oj så klok man låter. Har jag skrivit detta? Man är sin egen bästa vän (och värsta fiende) haha. Du älskar att skriva och det syns, fortsätt med det hela livet ut. Och har du en dröm att få publicera dina texter kan jag tipsa om ett smart och enkelt sätt. När jag gjorde praktiken på en inqubator var det ett företags affärsidé – att alla kan få möjligheten att publicera sin bok. Men framförallt skriver du för dig själv, och vi andra får nöjet att dela dina tankar, vilket vi älskar. Jag saknar dig och önskar jag kunde knäppa oss tillbaka till NZ, om bara för en dag. En promenad längs Queen st, ta med en kaffe från starbucks och sätta oss nere vid hamnen för att sitta en lång stund och prata om det som varit sen vi sågs sist. Xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.