Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Halloj.

Såhär satt jag i förmiddags och tänkte säga hej till er med ett godmorgon-inlägg…

Photo on 17-10-14

Men fick då en plötslig lust att gå ut och fånga solen som sken så vackert trots att termometern visade minusgrader. En måste ju passa på nu när det börjar bli knapert med d-vitamin. Är ni några där ute som äter d-vitamin-tillskott under vinterhalvåret? Eller vad har ni för tankar och åsikter kring det?

Det gjorde jag i alla fall, gick ut alltså, och tog en springtur. Landade på 5.3 kilmoter (nästan samma runda som sist) och 36 minuter inklusive typ tre rödljus. Nackdelen med att springa i stan är alla trafikljus, men då får man stå still och hoppa på stället istället. Funkar ju också.

Igår var vi på gymmet och jag är SÅ nära en pull-up nu alltså. Snart är stunden kommen! Kör annars lite med kettlebells och försöker göra övningar med egna kroppen till stor del. Annars då? Har börjat följa Paradise Hotel… Alltså jag vet, VARFÖR? Någon mer stackars själ där ute som fastnat framför det?

I morgon ska jag träffa en bloggvän här i Åbo – såå kul! Och nästa helg är det bloggträff för ett gäng finlandssvenska bloggare som jag ska vara med på (hoppas jag är välkommen trots helsvensk, hehe…)

Happ, ville bara säga HALLOJ pga får lite dåligt samvete när det dröjer mellan inläggen… Men nu måste jag fortsätta här på biblioteket – ska göra ett arbete om giftermål för homosexuella i USA, för engelskakursen denna vecka!
Hoppas ni mår fab och att ni får en fab helg! Puss!

 

FÖLJ:

Ett svar

  1. Hey Jennifer! While reading your post, I had to think about our gym sessions in Kochi ;)
    Great that you are still very active, I have recently joined the gym here in Glasgow as well! As far as the Vitamin D issue is concerned, I can only recommend to store some tablets. They will bring light into dark times ;)

    Big hug, puss puss, and many regards,
    Judith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.