Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

På dejt i Åbo.

Igår var det lördag och jag hade en dejt (ja, kompis-dejt) inbokat med bloggvännen Victoria. Om det är något jag är tacksam min blogg för och bloggvärlden i allmänhet så är det just det fantastiskt finurliga med att kunna hitta nya kontakter, bekantskaper och vänner – framför allt när man kommer till nya platser och städer.

Vi möttes upp utanför Intersport, där Victoria bara “skulle in en sväng” eftersom de hade super-rea. Och jag var helt chockad vilken bra rea! Så jag kom givetvis ut med två Ascics-plagg. Älskar Ascics. Har haft mina löpartights i flera år och trots ett hål på knäna (pga halkade på is…) så har de hållit otroligt bra. Nu köpte jag lite tjockare tights för att kunna löpa i kylan och en tunn tröja för samma användningsområde! Byxorna: 30 euro istället för 70. Tröjan: 20 euro istället för 60. Kap?!

Sedan satte vi oss på Fontana Café här i centrala Åbo och fikade i flera timmar! Jag drack kamomill- och honungste samt åt en helt gudomlig mango-pannacotta! Dog fika-döden på grund av 1. gott fika, 2. fikar så sällan (min pojkvän ‘gillar väl det' men det är inte som mellan två tjejer att man kan sitta i flera timmar och bara tjöta). samt 3. fantastiskt sällskap. Åh vi pratade om allt möjligt (resor, finska pojkvänner, jobbiga roommates, äventyr, karriär osv) – så himla trevlig och pratglad tös den där Victoria.

IMG_1059.JPG

Det var en lyckad dejt helt klart. Och jag tycker ni kan spana in hennes inspirerande blogg. Mycket inredning, design och fina bilder!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Tack för en mega trevlig kväll! Måste göras om, mycket snart! :) Otroligt förresten hur snabbt tiden sprang iväg igår, men det är väl bara ett tecken på att det var en bra kväll! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.