Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Guardian angels. 

Det regnar ute och jag har knappt märkt det pga sitter ju ändå på ett kontor. Det kan få vara dåligt väder när jag jobbar, det spelar ingen roll. Min hals däremot, den skulle gärna få vara mindre ond och min näsa mindre tjock. Blev sjuk här efter alla intensiva dagar, har knappt varit sjuk på ett år. Det är min kropp som säger ifrån, den är rätt bra på det. Nu måste du faktiskt vila!

Tänkte visa för er mitt lilla fynd från London. 15 pund på Brittiska Röds Korset. Ett gott ändamål och en skön tshirt. Winwin!

   

Jobbar på idag. Och gissa vad? Jag ska flytta. Miss Impulsiv. Eller jag ska i alla fall flytta ut. Bli hemlös. Tills framtiden talar om vad den har för planer för mig. “Min” lägenhet har stått ute på Hisingen och mest gett mig ångest. Bara varit en lokal att packa om väskan i, duscha och göra nya matlådor. 

Att flytta toppar ju dock listan på tråkigaste saker att göra. Dags att packa ner allt i lådor igen. Ska försöka rensa ut alla gamla och för stora kläder. Älskar på ett sätt att leva minimalt, det blir så enkelt då och man känner sig liksom fri!

FÖLJ:

4 svar

  1. Hej vännen! Har bläddrat runt på din blogg nu dem två senaste dagarna, och jag måste säga att jag gillar den skarpt! :)
    Känner igen mig mycket, och jag är också tjejen som tycker om att skriva om kärlek och tankar etc.
    Du fick just en ny följare vännen!
    Kram på dig.

    1. Åhh vad glad jag blev! Jättevälkommen Johanna :) Tack så mycket för din kommentar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.