Göteborg & Håkan väntar.

Då var det dags, mot Göteborg och mot Håkan Hellström på Ullevi på lördag! Yay. Jag lyckades få tag i en biljett – och är nu bara lite nervös att det var en scam, det är nämligen första gången jag köpt en biljett över mejl av random person… Men äsch, man måste tro det bästa om folk. 

 

Sitter vid min gate på flygplatsen och lyssnar på Björn Gustafsson i Värvet. Älskar Kristoffer Triumf så mycket, han är så oerhört skicklig – något som blir särskilt tydligt när man lyssnar på andra intervjuer av andra personer. Och när Björn Gustafsson pratar så vill man ju att det aldrig ska ta slut. Gud vad jag vill hänga med honom, har nog haft en sån känsla sedan han dök upp för en typ åtta år sedan. Men tips, bra intervju!

 

*konsten att blogga och lyssna på podd samtidigt*

Och hörni, vilka fler ska på Håkan i helgen??

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

3 Kommentarer

 1. 1 juni, 2016 / 17:30

  Hälsa Håkan!!! nej, ingen konsert för mig kompenserar med LA.

  • jennifer
   Författare
   2 juni, 2016 / 07:23

   Helt okej kompensation ändå, det måste jag hålla med om.

 2. Julia - lever livet i en ryggsäck
  1 juni, 2016 / 21:18

  Ska inte på Håkan men till Liseberg. Kanske vi kan ta en drink efter?? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?