Jennifer sandström

Godmorgon från bussen.

Godmorgon rumpnissar. Sovit gott? Jag har varit vaken två timmar redan *gnuggar ögonen*. Känner mig lite sömnig trots god sömn. Tänker på de stackrarna som lever på omrking 6 timmars sömn varje natt… Jag är upp tidigt för jag är just nu i skrivandets stund påväg till Helsinki. Har ett möte där med jobbet. Har väl berättat lite om det tidigare? Det är ett deltidsjobb jag haft under hela hösten, i stora drag roddar jag marknadsföringen i Sverige för en mattetävlingen som drar igång i februari. Jobbat mest hemifrån så kommer fortsätta med det nu när jag åker till Sverige – tills jag hittat något på heltid.

Sitter och lyssnar på Hanapees otroliga podcast. Det var lite liv efter förra veckans podd och i denna så ber Hanna om ursäkt. Det var även det jag hade tänkt snacka om förra veckan, pga jag fick en sån dålig känsla efter förra avsnittet – precis som många andra. Det var lite det här med att en tjej som faktiskt är en förebild och som många (inklusive mig själv) ser upp till – plötsligt satt och nedvärderade sina “följare”. Men tyckte hon kom med en ok ursäkt så vi glömmer det.

Jag har alltså lite försiktigt tagit klivet in i poddarnas värld. Det är jättebra tidsfördriv när man promenerar, åker buss eller städar och diskar (och det liksom är fysiskt omöjligt att typ försöka läsa bloggar). Faktiskt. Gillar också Niotillfems podcast som hon har med sin kompis Michelle.

Hörni, ha en fin dag! Puss!

FÖLJ:

2 svar

  1. Har du hört talas om Författarpodden? Himla bra podd med Agnes Hellström och Frida Skybäck, som handlar om författarskap och allt runtomkring det. Väldigt spännande för en som när egna författardrömmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.