Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Godmorgon fina söndag.

Det är söndag, den 8:e mars och det är kvinnodagen. Det är dessutom jättemycket vår, första riktiga vårdagen kan man nog säga och sånt är ju alltid magiskt härligt. Även om man som jag ska sitta tre timmar på ett tåg till Stockholm. (Rättat: GÖTEBORG! Från Stockholm till Göteborg alltså!)

Är påväg till centralen nu och ser fram emot att få sitta försjunken i min nya bok hela tågresan. Samtal är ju trevligt men den här gången hoppas jag på tre tysta timmar.

Jag är “hemma” i Göteborg vid två, så jag får nog lov att fånga våren då! Sen kanske handla, laga mat och förbereda inför veckan. Sådant man måste göra i det här vuxenlivet.

Vad har ni för planer för dagen?

PS. Vet att jag varit sämst på att svara på era kommentarer (och läsa de bloggar jag vill läsa, tex Tina som är i Tanzania), men det har inte funnits mycket tid och har inte suttit något vid datorn alls.

FÖLJ:

4 svar

    1. Nejdå, är baserad i Göteborg men har lite tillfälligt jobb i Stockholm/Malmö just nu :)

  1. Jag kom precis FRÅN göteborg ;) Har varit och hälsat på mina syskon. Fikade i vattentornet på Guldheden, det måste du testa nån gång, syns inte att det finns en fik där, inga skyltar eller nåt, men högst upp finns ett litet café med ett fåtal platser!

    1. Tack för tipset Åsa! Har kikat upp det på kartan nu, så ska ta mig dit någon helg i vår :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.