Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

God natt bloggvänner.

Godkväll. Ville bara kika in och säga god natt! Jag är trött och lite sjuk, legat hemma hela dagen. Beställt mat hem x2, äntligen sett på Pochahontas (jag och den filmen har sådana starka band, jag var helt lyrisk!), sovit flera timmar och fått avsluta dagen med chokladtårta – vilken lyx! Känner att den där viktnedgången åkt på jorden runt-resa och min kropp snarare satsar på att återfå alla förlorade kilon. Nåväl, värre saker har mänskligheten varit med om (bara det här datumet är ett tydligt exempel på sådant).

Förresten så åker jag inte till Goa i helgen. Är det något jag gillar att göra så är det att göra vad JAG känner för – och inte åka någonstans för att alla andra ska dit eller för att jag verkligen borde åka dit. Sen lockade det inte alls att spendera två hela dagar på ett tåg…

Har ni något kul att berätta? Som jag kan läsa i morgonbitti när jag vaknar :-)

God natt!


OBS! Det här är inte en ank-pose, det är en puss: PUSS!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Tänker så det knakar :-) men önskar bara att du får bli frisk <3 Det mesta är annars ganska roligt… Har en kollega som kan med några enstaka ord förgylla en annars så "byråkratisk vardagsgrå arbetsdag" men den humorn är dock inte så lätt dela med sig :-) krya på dig <3 puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.