Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

God morgon tisdag.

Tudelo! Hur är dagsformen? Här mår vi rätt bra. Har lagat frukost och nu sitter jag med mitt ingefärste. Yogitea som idag säger “cherish your ideals”. Klockan elva har jag ett skype-möte med min boss i Helsingfors. Internet är fina grejer hörni, man kan jobba från vartsomhelst, plugga på distans och lära känna nya människor! Finns en risk att man blir lite ‘isloerad' och ‘ensam' mitt i alltihop, det är en balansgång. Jag har i alla fall inte glömt bort min IRL-vänner, ska träffa mina bästisar i Stockholm en helg i december. Ska nog försöka klämma in ett möte med mina ‘internetvänner' då också.

Ikväll får jag antingen gå till gymmet eller ge mig ut på en springtur. Är pepp på båda pga nya kläder. Efter mitt lyckade ASICS-köp hittade jag även skor från Adidas för 20 euro! Barnskor för mer än halva priset som fanns i min storlek – de blir perfekta till gymmet. Får visa allting sen.

I morgon blir det eventuellt beer-quiz med Victoria, eventuellt. På fredag eventuellt skräckfilm på bio…. Och på lördag är det bloggträff i Åbo med ett gäng finlandssvenska bloggare i Åbo! Kul.

Ha en fin sån här tisdag, vart ni än befinner er ♥
Puss och kram!

tisdag citat
Hoppas ni mår lite bättre än såhär…

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.