God morgon.

Onsdag alltså? Ja det känns bra.

God morgon hissen.

20140424-073700.jpg

I tunnelbanan nu och på min station pratade den kanske läskigaste rösten i högtalarna, på tyska såklart. Lät som om vi skulle vara med i ett spel som i Saw-filmerna… Jag har för övrigt börjat lära mig mer tyska med appen Duolingo – hett tips för andra som vill lära sig. Och nästa vecka ska vi förmodligen börja tyskalektioner.

Just nu åker jag tunnelbana i en vagn som inte har några lampor. Alltså helt bäcksvart. Det här Saw-spelet blir bara mer och mer påtagligt…

Catch you later!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

  • jennifer
   Författare
   24 april, 2014 / 08:49

   Haha, alltså… Ja. Pappsen påpekade också det ;) Ännu bättre ja! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?