Jennifer sandström

Drömmen om en Mini Cooper.

Det går inte att undvika Münchens alla heta bilar, som tidigare nämnts här i bloggen. Här i München finns ju nämligen BMW Headquarters (man kan tydligen gå in där gratis och kika omkring – det står på min att göra list för München!) och det gör att man inte bara ser BMWs glida omkring i stan, men även Mini Coopers (som tydligen är ägda av dem).

De är överallt dessa minis och om man inte var förälskad i dem sedan innan blir man det lätt allt eftersom. På min gata finns en sådan med ett H på taket som ska föreställa en landningsplatta för helikopter, lite coolt. Och precis som jag gör ibland, drömmer jag om den där bilen. Jag skulle dock gärna gifta mig med någon som hade en fin bil så jag slapp tänka på att köpa och betala för det själv, eheh.

Och ja, nu är det Mini Coopern som finns i mina tankar. Såg en väldigt snygg ung man som gled omkring i en sådan när vi åkte hem från alperna.

mini cooper bil

Om du redan är bilägare har du kanske upplevt hur krångligt och besvärligt det kan vara, men framför allt kanske dyrt. Jag minns när pappa körde vår Toyota i djupsnö och hela bilen havererade… Om ni råkar ut för något sådant och behöver hitta reservdelar till bilen kan ni till exempel här hitta reservdelar för Volkswagen Beetle. Jag hoppas att jag aldrig behöver strula med sådant. Eller kostnaderna när man måste besiktiga, och åka på kontroller osv. Jag är rätt nöjd med tunnelbanan må jag säga :-) Dock skulle jag vilja börja åka mer buss och spårvagn för att få njuta av stadens vackra hörn på väg till och från jobbet! Och en dag glida omkring i min lilla mini, med någon vid min sida som kunde ta hand om den… Mvh. Bekväm.

FÖLJ:

4 svar

 1. Åh jag håller också med :-) Jag drömmer om jättelyxiga bilar men allt besvär runt omkring vill jag gärna slippa. Det är ju inte bara pengarna utan all möda och besvär man får lägga till.

  Jag tänkte på det här med vänner. Har du haft vänner som har svikit? Hur resonerar du där? Hur tänker du kring vänskap? Det är ett intressant ämne tycker jag :-)

  1. Väldigt sant!

   Åh Karin, vad kul att du frågar det – det ska jag ta och skriva ett blogginlägg om! Tack!

   Kram

 2. Då ska du spana in Zurich eller Geneve, där kan man kalla om lyxbilarnas mecka. En lördan i någon av städerna och det vimlar av dom dyraste bilarna på marknaden. Helt crazy. towe.

  1. Kul att du skriver det just nu! Är precis i Zürich. Ska gå ut och spana på bilarna nu ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.