Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det är bara mitt liv och mina små tankar.

Tänk er att ni fick planera hur ert liv skulle se ut, vad skulle ni önska få uppleva då? Jag tycker tanken av det är lite småmysig. Jag råkar ju även vara av den sorten som tror att det vi drömmer om kommer vi med största sannolikhet att uppnå, om vi bara vågar tro på oss själva och våra drömmar.

Därför brukar jag säga, be careful what you wish for. För enligt mina erfarenheter, så tenderar livet att bli mer eller mindre så som man hoppats på och trott att det ska bli. Åh kära naiva lilla gumman tänker vissa av er, men vad ska jag säga? Det är ingen beprövad vetenskaplig metod, det är bara mitt liv och mina små tankar.

Sen så är jag ju så lättsam med det mesta, rycker på axlarna ni vet. Idag är min största dröm att skriva en bok och det är jag rätt säker på att det kommer ske. Men det kan också vara så att jag finner en ny dröm som gör att det där med att skriva en bok inte blir lika viktigt längre. För trots drömmar och mål så är jag öppen för vad livet erbjuder och man vet aldrig vart vindarna för en.

Kanske låter det lite komplicerat? Och kanske så måste man hitta sitt egna tillvägagångssätt för hur man vill leva sitt liv. Såhär gör i alla fall jag.

Jag gör saker på impuls och tackar ofta ja. Lyssnar på magkänslan och känner inte efter så mycket mer än så. Skriver ner mina drömmar och försöker göra saker som är bra för mig. Älskar att göra precis vad jag känner för. Kämpar för att strunta i vad andra gör och hur de lever sina liv och fokuserar mer på vad jag vill och hur jag vill göra det. Och jag är alltid övertygad om att vad som än händer, så löser det sig.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.