Glad Påsk älskade ni.

Här sitter jag i en rosa soffa i mina vita skor och gulaktigt ljus. Var då någonstans? Jo på Landvetter flygplats. Spanar på mitt Finnair plan som just landade och som strax ska ta mig till HELSINKI!Pratade med min mamma, mormor och kusiner alldeles nyss. Hela gänget är uppe i Gällivare och njuter som vanligt av det härliga vår-vinterlivet där under påsken. Under fyra år har jag haft hemlängtan endast just på påsken. Den är magisk där uppe! Skoter, skidor utförs och längd, grillad korv i snödrivor badande i solsken! Och tanken var att jag också skulle vara där nu. Tågresan var redan bokad. Men kärleken ni vet, jag skulle hellre åka till Finland än till någon annan plats just nu. Sitta uppe i Norrland och bara längta till Finland skulle nog inte varit så kul, trots allt.

Känner mig hur som helst väldigt tacksam och lugn just nu, ser fram emot helgen.

Glad Påsk till er alla ❤️ Gör ni något trevligt i helgen?

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

6 Kommentarer

 1. 2 april, 2015 / 16:47

  i helgen ska jag bara sitta i solen och läsa läsa läsa.

  • jennifer
   Författare
   4 april, 2015 / 08:42

   Men så mys. I Finland regnar det :/

 2. 2 april, 2015 / 18:10

  Glad Påsk Jennifer. Och du har tagit helt rätt beslut gällande var du ska va under påsken :) Gällivare finns kvar nästa påsk och då kanske Mumin kan följa med dig dig <3

  • jennifer
   Författare
   4 april, 2015 / 08:43

   Kändes fint att läsa det där Julia, tack :) gör du något särskilt i påsk?

   • Julia - lever livet i en ryggsäck
    4 april, 2015 / 09:14

    Jag ska elda, massor :) igår eldade vi så mycket stt nån ringde Brandkåren, haha! Och så ska jag äta en massa god mat och påskägg :) vad ska ni hitta på? Hur firar man påsk i Finland? <3

    • jennifer
     Författare
     7 april, 2015 / 07:49

     Elda, mysigt! Alltså och typ grilla korv?? I skogen eller? Haha. Vi har varit i Helsingfors och hos hans föräldrar, ska skriva mer om den finska påsken :) kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?