Jennifer sandström

Från chicken till superman.

Igår upplevde jag en helt ny känsla, känslan av att vara modig inför något som jag annars brukar vara rätt mesig inför. Jag överträffade mig själv med mitt lugn under tandläkarbesöket. Inser ju att det är en story ni kommer få ta del av rätt snart… Så när jag och kirurgen(!) pratat i ungefär en halvtimma och hon säger du känns väldigt lugn inför det här i alla fall så skrattade jag och var tvungen att erkänna vilken chicken jag är i vanliga fall. Sist satt jag liksom där och grät. 

Så man kan säga att mitt pepp innan och mentala förberedelse verkligen hjälpte. Lyckades ju övertala både henne och mig själv om att detta inte är några problem. Och det kändes sjukt häftigt efteråt! Jag är så van att vara rädd men göra saker ändå, och det låter kanske jättefånigt men det var häftigt att känna sig så modig. 

Ska försöka applicera det på fler situationer i livet. Att resa på egen hand är aldrig något som skrämt mig desto mer, jag reste 5 veckor ensam i Australien när jag var 20 och var aldrig rädd. Men däremot när jag ska åka ned för en skidbacke som är lite brant blir jag Mrs Chicken. Haha.Så jag hoppas mitt mod håller i sig inför hela den här tandläkar-grejen, men det är väl upp till mig att se till att det gör det! 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.