Jennifer sandström

Get strong.

Godmorgon lördag! Somnade så himla tidigt igår och sov elva timmar. Tror jag verkligen behövde just det. Har ätit kvarg och bär till frukost och kokat ägg (fråga på det, kan det finnas kycklingar i äggen?). Nu har jag träningskläderna på, min nya sporttop som jag tänkte ta bort prislappen på innan jag går iväg till gymmet.

20140329-104107.jpg

Det ser ut att bli hur fint väder som helst idag. Så efter gym vore det en ypperlig idé att antingen slå sig ner på ett café i solen eller någonting annat. Kanske någon som är sugen på att kasta frisbee? Vi får se. Jag mår i alla fall helt ok trots omständigheterna. Jag är stark och nu ska jag gå till gymmet och bli stark fysiskt också! Puss!

FÖLJ:

4 svar

  1. Äggen måste bli befruktade för att det ska finnas kycklingar i dem, och kommersiellt producerade ägg blir ju inte det, så risken för att det ska finnas en kyckling i ägget är nog ganska minimal. :)

    1. Åh okej. Jag tyckte nämligen jag hittade något väldigt litet och väldigt skumt i mitt ägg i morse… Tack!

  2. Kanske aprilskämtet har satt sina spår :) Tror det är ca 6 år sedan. Du kommer ner till frukosten och jag berättar förskräckt att när jag kokade äggen kläcktes det fram kycklingar (bad dig gå och titta i diskhon). Det var så kul och du blev arg :) puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.