Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

BBQ no 1.

Idag träffade jag min svenska bloggkompis Hanna som bott i München i många år. Följde med hon och hennes mates till Münchens playa. Det är ett en strand, stenstrand, som går längs floden och det är ett område i München där det är tillåtet att grilla (och bada kan man göra eller ligga och sola, naken om man vill uppenbarligen). Så det gjorde vi. Inte badade eller klädda av oss nakna, vi grillade mest. Och lät solen färga våra kinder lite lätt. Jag drack lite rosé (för det är så himla sommar för mig) och de drack typisk tysk mix av öl och läsk.
20140329-184034.jpg20140329-184048.jpg
Hur trevligt som helst var det! Hanna har förresten också pluggat på Nya Zeeland och hennes kompis hade pluggat i Australien. Så spännande att höra andra utlandshistorier. På kontoret också så har i princip alla bott i åtminstone ett par olika länder.

Och såhär cool var jag. You just gotta love the hiss-bilder…

20140329-184029.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Hej, kul att du hade en bra eftermiddag :-) Isarstranden är en favorit soliga dagar. Men det är synd att inte alla mina kompisar är så bekväma med att prata engelska, de flesta är egentligen jättesociala. Diskuterade med Johannes igår: vi kom fram till att man ju inte kan förvänta att hela samtalet förs på ett annat språk, men jag tyckte ändå att de kunde ha försökt lite mer. Har ju själv ofta varit i den situationen innan jag lärde mig tyska.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.