Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Galna Dagar.

Det är något som inträffar två gånger om året på Stockmann här i Finland. Galna Dagar, Hullut Päivät på finska. Onsdag-söndag kommer det dagligen nya erbjudanden… Och människor flockas i affärerna! Särskilt i matbutiken är det poppis att fynda. Till exempel ost. Men man kan även köpa alltifrån kläder och inredning till resor!

Lite trevligt men framför allt en sjukt bra kampanj för Stockmanns vinning. När de skyltar med kampanjpriserna står inte originalpriset med. Du vet alltså inte hur mycket priset sänkts. Och ni vet väl hur gemene man fungerar? Är något på erbjudande och billigare än vanligt så känns det mer ok att köpa det. 

Jag fyndade hursomhelst ett par skinnhandskar som jag behövde. Och ett skoställ som vi behövde! Samt lite mat, till exempel Tuc-kex med sourcreme-onion-smak som är såå goda! Och 5 geisha/fazer choklad för 50 cent styck, tjoho!

   
 
En del bra fynd kan man nog lyckas göra. Men tips, kolla upp originalpriset!

Till mina finska bloggläsare – vad köper ni alltid på Galna dagar?

FÖLJ:

4 svar

  1. Hehehe, jag brukat hålla mig borta från centrum under tiden som hullut päivät pågår :D det blir faktiskt rätt sällan som jag går in där via, men om jag mot förmodan går dit så är det typ halvtimmen innan affären stänger. Då är det passligt lite människor i butiken ;)

    1. Det verkar inte vara officiellt ännu. Vet faktiskt inte hur långt innan de brukar presentera det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.