Jennifer sandström

Vill gå på maskerad.

Det är oktober och inte bara är det fullt med oktoberfester utan även Halloween nalkas. Jag är lite ledsen att jag inte fick gå på någon oktoberfest i år och således inte fick anledning att använda min dirndl som jag köpte förra året i Tyskland. Jag vet inte varför, men är så sugen på att gå på någon typ av maskerad. Ni vet där alla går all in och verkligen klär ut sig? På något tema eller helt blandat, som till exempel Halloween. Är det någon bloggläsare som kanske vara med under tiden i Nya Zeeland och kommer ihåg när jag och ett tjugotal andra klädde ut oss till en smurfar? Det var så coolt.

Jag har dock alltid klätt ut mig lite med “vad man har hemma”. På skolfotot på gymnasiet var vi krigare ett år och såg ut såhär. Min kompis Nina, jag och Ronja. Två av mina närmsta där och då.

utklädnad

Valborg 2009 var det pirat eller indian-tema och jag var pirat. En riktig farlig sådan…

pirat maskerad

Det är så roligt att festa i en utklädnad! Och nu skulle jag vilja göra det igen. Skulle kunna klä ut mig till något där en tandglugg passar in, hehe, kanske pirat igen? Skämt åsido. Skulle faktiskt vilja köpa en hel outfit och vara “komplett”. Dock får det inte vara någon form av läskig sådan, hatar det och allt som har med skräck/blod/sår eller liknande som många gör under Halloween.

Måste dock säga att det är ännu roligare när man har gjort/tillverkat något själv. Typ vara en sockervadd och klä hela sig i bomullstussar.

Vilken är er bästa utklädnad någonsin? Och ska ni på någon halloweenfest i år?

FÖLJ:

10 svar

 1. jag ska inte på någon halloweenfest, tycker inte det är så stort bland vuxna här, mer barnen isf…

  Jag älskar att klä ut mig till fula saker. Jag är ju liten och rätt späd och jag fick många blickar när jag var hulken, haha helt grön och med trasiga kläder. Eller i gymnasiet när alla var typ sexigpolis, sexigkatt, sexigkanin osv. och jag var 100% osexig tant!

 2. Jag tyckte sådant var kul förr, även om jag var dålig på att klä ut mig (berodde mest på att jag 1. Inte är kreativ 2. Inte ville lägga ut dyra pengar på en engångskostym) Coolaste utklädningarna jag sett var på en liten byfestival i södra Spanien. En liten by i ingenstans där människor med dålig ekonomi bodde… och deras utstyrslar var kreativa nog att platsa in på en Halloweenfest hos Heidi Klum! Detta år bangar jag Halloweenfest. En vän anordnar storslagna sådana, men är inte i den fasen i livet nu att fester passar in. Allt handlar ju om ifall det ger eller tar energi, säger jag och låter sjukt tråkig ;) Hoppas du hittar något kul i Finland att klä ut dig till!

  1. Tror jag varit lite dålig på att klä ut mig av samma anledning. Känns onödigt att betala för något man inte kommer kunna ha så mycket användning för. Åh vad coolt med det i Spanien, gissar att med kreativiteten kommer man längre än med pengar!
   Jag har ingen fest att gå på, haha… Så får nog hoppa det jag också.

  1. Haha, men de är ju katter?? Vi kanske ser lite kattlika ut ;) Vet inte heller var gränsen går om det finns någon sådan??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.